Kunderne siger

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Frk. Rosenvinge
Average rating:  
 4 reviews
 by Astrid Testmann
Mit hår og jeg har det skønt!

Det var min første gang hos Frk. Rosenvinge, men bestemt ikke min sidste. Sofie vidste præcis hvad jeg gerne ville have, og hun lyttede til hvad jeg sagde, så jeg fik det bedste resultat! Mine krøller har det skønt og er pæne og sunde nu!

Der er en dejlig hyggelig og hjemmelig stemning i salonen og så er priserne gode til en fattig studerende! 😉

 by Mette Hasman
Super klip og farve

Hver gang jeg har besøgt frk. Rosenvinge er jeg gået glad derfra. Der er en dejlig ro og fokus på kunden. De er super til klip - også krøller- og ligeledes til at lave reflekser i håret. Derudover er priserne også rimelige, så skynd dig at bestille tid. Du vil ikke fortryde det 🙂

 by Josephine
Virkelig god klipning og styling

Jeg har hos frk. Rosenvinge haft en af de bedste frisøroplevelser i mit liv. Jeg har tykt og semi-krøllet hår, som gør at jeg ofte ender med at sidde længe i stolen. Sådan var det ikke her, det var hurtigt, ordentligt og bare en super god og sød betjening. Mit hår har fået den skønneste frisure og er blevet stylet rigtig flot - jeg kan kun varmt anbefale Frk. Rosenvinge!!

 by Runa Pihlmann
Parfumefri og ordentligt klip

Jeg lider af parfumeallergi og havde svært ved at finde en frisør, der kunne klippe mit hår, uden det kostede 2-3 dage med hævelser og røde øjne.

Sådan er det ikke hos Frk. Rosenvænge! Her har de totalt parfumefri produkter, og samtidig er Sofie super go' til at klippe mit hår, der har naturkrøl. Er tidligere gået hjem fra andre frisører og lignet Whitney Houston fra 80'erne - sådan er det heldigvis ikke mere:O)

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.